Mijn missie is harten wakker te kietelen.

Maya Angelo zei:
“Mensen zullen vergeten wat je gezegd hebt,
ze zullen vergeten wat je gedaan hebt.
MAAR ze zullen nooit vergeten welk gevoel je hun gaf.”

 

Ik nodig jou, mezelf, ons uit om het gevoel van puur Zijn te verspreiden. Britta

mijn droom

Mijn droom is het dat we ons weer verbinden met onze eigen natuur. Herinneren wie we van oorsprong zijn.

Dat we belichamen wie we zijn. Ons weer herInneren dat wij de keuzemarker zijn tussen vrede en onvrede in ons denkgeest en daarmee ook in ons waarnemen. Dat we herkennen dat wat zich in "het buiten" aandient een reflectie is van ons denkgeest. Wat we over ons zelf zijn gaan geloven wat nu in "het buiten" weerspiegeld wordt.

 

het lichaam

Het lichaam heeft alle antwoorden. Het geeft aan wat aanwezig is. Fysiek en emotioneel. Ik noem het vaak “inchecken in mijn eigen ruimte”. Waar zit ik nog in angst, ervaar ik spanning? Wat is aanwezig? Wat geloof ik nog over mezelf? welke oude overtuigingen zijn nog actief? Beweeg ik vrij en ongehinderd, spreek ik mezelf echt uit of hou ik me in? Neem ik mijn eigen ruimte in of pas ik me aan? Waar kan ik dit voelen in mijn lichaam?

Mijn achtergrond

Al van jongs af aan hou ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen proces en alles wat ik op mijn pad heb geleerd breng ik in. Zoals mijn ervaring op het gebied van hoog sensibiliteit, natuurgeneeskunde, energetische therapie, cacao ceremonies, sjamanisme, werken met vrouwelijke archetype, omgaan met mijn eigen cyclus, Human Design, yoga.

 

Ik ben Reiki Master en afgestudeerd energetisch therapeut. Ik heb bij 365 Dagen Succesvol het 1e jaar en het 2e,  het verdiepingsjaar gedaan en heb zo veel inzichten en ervaringen op kunnen doen in verschillende methodieken waaronder positief coachen, systeemopstellingen en ademwerk.

Ik heb begin 2021 de training Cacao Ceremonie Facilitator afgerond en geef sindsdien met veel plezier cacao ceremonies. Ik hou van cacao, zweethut rituelen en ben zoveel mogelijk in de natuur.

Puurheid en innerlijke vrede koesteren - dat is wie ik ben, dat is mijn pad
Waar ik voor sta en wat ik  leef
Vrede is liefde
Liefde is wie we Zijn