Mijn missie is harten wakker te kietelen.

Maya Angelo zei:
“Mensen zullen vergeten wat je gezegd hebt,
ze zullen vergeten wat je gedaan hebt.
MAAR ze zullen nooit vergeten welk gevoel je hun gaf.”

 

Ik nodig jou, mezelf, ons uit om het gevoel van puur Zijn te verspreiden. Britta

Mijn droom

Mijn droom is het dat we ons weer verbinden met onze eigen natuur. Herinneren wie we van oorsprong zijn. Dat we belichamen wie we zijn. En het in ons en anderen verwelkomen. Dat vind ik belangrijk. Uniek durven zijn.

Mijn werk

Ik geef intuïtieve massages en Access Bars sessies. Ik neem je mee om het contact met jezelf te verdiepen. Voelen wie je echt bent, waarnemen wat jij wilt. Zodat je een leven kan creëren vanuit jouw unieke Zijn. Een leven dat aansluit bij jou. Bij jouw diepste behoefte en verlangens. Lichaamswerk gericht op bewustzijn en zelfinzicht vanuit zachtheid.

Je diepe oer vertrouwen 

Ik draag bij om die puurheid weer naar boven te halen. Ik bied een plek om je dit weer te laten ervaren. Je veilig te voelen in jezelf en in het contact met een ander. Ontspannen, zachtheid ontvangen en zakken in je lijf. Zodat jij contact kan maken met je diepe oer vertrouwen.

Jouw lichaam

Het lichaam heeft alle antwoorden. Het geeft aan wat aanwezig is. Fysiek en emotioneel. Ik noem het vaak “inchecken in mijn eigen ruimte” Waar zit ik nog in angst, ervaar ik spanning? Wat is aanwezig? Beweeg ik vrij en ongehinderd, spreek ik mezelf echt uit of hou ik me in? Neem ik mijn eigen ruimte in of pas ik me aan? Waar kan ik dit voelen in mijn lichaam?

Mijn achtergrond

Al van jongs af aan hou ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen proces en alles wat ik op mijn pad heb geleerd breng ik in. Zoals mijn ervaring op het gebied van hoog sensibiliteit, natuurgeneeskunde, energetische therapie, cacao ceremonies, sjamanisme, werken met vrouwelijke archetype, omgaan met mijn eigen cyclus, Human Design, yoga.

 

Ik ben Reiki Master en afgestudeerd energetisch therapeut. Ik heb bij 365 Dagen Succesvol het 1e jaar en het 2e,  het verdiepingsjaar gedaan en heb zo veel inzichten en ervaringen op kunnen doen in verschillende methodieken waaronder positief coachen, systeemopstellingen en ademwerk.

Ik heb begin 2021 de training Cacao Ceremonie Facilitator afgerond en geef sindsdien met veel plezier cacao ceremonies. Ik hou van cacao, zweethut rituelen en ben zoveel mogelijk in de natuur.

Wat ik bied

Ik bied ruimte om te Zijn. JeZelf in een veilige ruimte ervaren en ontmoeten. Massage, Access Bars en Cacao zijn tools die ik gebruik om de verbinding met jezelf en het lichaam weer te ervaren. Om zo waar te kunnen nemen, herinnert te worden wie je echt bent.

Puurheid koesteren - dat is wie ik ben, dat is mijn pad
Waar ik voor sta en leef
Puurheid is liefde
Liefde is wie je bent