"Heling vindt plaats als er ruimte is om te voelen"

Intuïtieve Massage 

Tijdens een intuïtieve Massage ritueel stem ik me af op jou en het moment. Ik volg tijdens het masseren mijn intuïtief gevoel. Het is een proces van voelen en waarnemen van je eigen lichaam en dat wat aanwezig is, door het contact met mijn handen.

Wat is een intuïtieve Massage?

Een intuïtieve massage is gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in het lichaam. Tijdens deze massage worden verschillende massagetechnieken toegepast, gebaseerd op gevoel en op basis van wat nodig is op dat moment. Het is een ontspannende massage vanuit het hart die holistisch zijn werk doet.

Wat kan je ervaren?

Ik creëer een veilige ruimte waarin je met je volle aandacht contact kan maken met jezelf en je lichaam. Door het contact met mijn handen kan je waarnemen wat er op dit moment aanwezig is. Vaak levert dit inzichten over wat je lichaam je probeert te vertellen. Hoe je beter naar signalen kunt luisteren en voor jezelf kunt zorgen. 

Een intuïtieve massage kan zowel lichamelijke als emotionele processen op gang brengen.  

Voordelen intuïtieve massage

Bij een intuïtieve massage masseer ik vanuit mijn hart en ben ik met mijn volle aandacht bij jou. Ik bied een warme en veilige ruimte waarin je helemaal jezelf kan zijn en daarin kan ontspannen. Overgeven aan wat is. Je kan alle maskers en spanningen die je niet langer dienen waarnemen en los laten. 

Intuïtieve massage zorgt voor ontspanning voor je lichaam, geest en werkt ook op energetisch niveau.

Ontspan in wie jij bent.

Ervaring:

Rob, (Januari 2021):

De ziel bloeit altijd.

Mijn thema? Ontspannen ontvangen.

SoulBlossom is er voor mij, voor een open gesprek en een intuïtieve behandeling. Ik was bij Britta voor een fijne en ontspannende intuïtieve massage.

Ik ontdekte dat ik met al mijn aandacht was bij de plekken waar mijn lichaam zacht werd aangeraakt en dat ik het mocht ontvangen.

Ik kon het echt ontvangen en daarin ontspannen.

Mijn intuïtie werd geprikkeld en met vernieuwde energie wist ik het: De ziel bloeit altijd.

Ed, (Juli 2020):

Voor intuïtieve Reiki massage kun je naar Soulblossom / Britta : Reiki Master en energetisch therapeut. De jarenlange ervaring van Britta in combinatie met haar achtergrond bij https://www.365dagensuccesvol.nl/nl/ geven je een professionele en vriendelijke ervaring. Aandacht voor lichaam en geest. Aanrader!