Ontspan in wie jij bent

Zit je veel in je hoofd? Pieker je veel? Ervaar je veel vermoeidheid en weinig energie?

Wat is Access Bars®?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.
Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe ik door die 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

Ervaring

Kinga, Rijswijk (sep 2020)

Access Bars bij Britta heb ik heel fijn ervaren! Ik kan heel moeilijk uit mijn hoofd komen maar door Access Bars lukt het me heel erg goed en daarnaast ervaar ik ook een hele diepe ontspanning! Na de behandeling voelde ik me herboren, ontspannen en toch vol met energie! Het is een aanrader!