Over Britta

Ik ben Britta, vrouw, moeder, vriendin, geliefde. Ik ben geboren in Duitsland en nu al weer bijna 11 jaar woonachtig in Nederland. Ik heb hier mijn plek gevonden waar ik kan Zijn.

Al op mijn jonge leeftijd was ik meevoelend en zorgzaam voor anderen. Ik ben geïnteresseerd in de natuurlijke mogelijkheden om de oorsprong van ziektes/belemmeringen te begrijpen en de samenhang tussen lichaam en geest te erkennen.

Ik heb zelf ervaren dat je lichaam heel goed aangeeft wat voor jezelf nodig is. Als je je daar bewuster van wordt en er ook bewuster mee omgaat, dan voel je je sterker en meer in balans. Je bent veel meer in contact met jezelf. Waardoor je krachtiger wordt en meer rustbewustzijn ontwikkelt.

Ik ben Reiki Master en heb een opleiding als energetisch therapeut gevolgd. Ik ben elke dag bewust bezig om balans in me dagelijks leven te creëren. Ik word er zo vrolijk van en vind hier mijn voldoening in.

Daarom wil ik graag mijn ervaringen delen en laten zien hoe men met soms kleine bewuste dingen heel veel kwaliteit kan winnen.